Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 2 företag inom Utbildningar
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

SALTSJÖ-BOO
Skicka förfrågan
Cab app PREMIUM AB

Sockenvägen 40
132 42 SALTSJÖ-BOO


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Cabapp PREMIUM Stockholm AB
Cabapp är ett svenskt ägt bolag med svensk ledning och kontor i Stockholm.
Verksamheten grundar sig på tre avdelningar, en business utvecklad app för taxiförare/åkare och tredjepart, såsom hotell, restauranger, privat personer etc.
Andra avdelningen är bud, som man kan skicka via cabapp bud både som privat person eller företag. Bud hanteras via telefon, radio och mail. Den tredje avdelningen är cabapp event som innebär att man kan abonnera våra bilar till olika event enligt önskemål.Cabapp satsar på service, kvalitet och nöjd kund. Våra bilar är 100% märkes bilar.
Tillåtna bilar i bolaget är Mercedes, Audi, BMW, Volvo, Tesla och Lexus. 90% av bilar i bolaget är Mercedes. Nästa år kommer cabapp att spridas till många andra Sveriges städer och sedan i andra länder.
Våra förare har gedigen erfarenhet om taxi och service. Cabapp har egna markeringar på bilar och är ett etablerad bolag. Vi kör dig eller ditt bud inom hela Europa

Västerås
Skicka förfrågan
Exigo AB

Odlingsvägen 21
725 97 Västerås


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Transport och Bemanning

Exigo AB startades i Västerås under 2011 av Johan Fors och Hanna Öijerholm. Under 2013 tillkom Ralf Fors som delägare och drivs idag av Johan, Ralf och Hanna. Exigo AB erbjuder bemanning, transportlösningar, event och demo. För närvarande bedrivs verksamheten i Västmanland, Uppland, Sörmland och Örebro. Vi utför transporter i hela mellan Sverige. Med över 30 professionella medarbetare servar vi kunder 7 dagar i veckan, 24 timmar om dygnet. Vår styrka är att vi är personliga, lyhörda och har en lokal förankring där vi jobbar. Vi har höga krav på personal, kvalitet och service.

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, taxiföretag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. 

Allt för att kunna erbjuda dig bäst villkor och pris på transporter, bud eller frakt, oavsett omfattning. 

Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt smarta formulär kan du filtrera din sökning - för att snabbt och enkelt hitta det mest optimala alternativet för utbildningar som överensstämmer med dina önskningar. Dessutom kan du skicka en förfrågan direkt till transportören utan ytterligare mellanhänder.

Professionella och kompetenta transportrelaterade utbildningar

När du som privatperson eller företag vill utveckla din kompetens presenterar vi en mängd olika utbildningsföretag efter dina specifika behov. På vår digitala plattform kan du enkelt granska ett brett utbud av olika transportrelaterade utbildningsföretag. Hitta enkelt professionella trafikskolor, trafikutbildningar, truckutbildningar, YKB-utbildningar och ADR-utbildningar för din kompetensnivå. 

Få hjälp att utveckla dina anställdas eller din egen kunskap med hjälp av skickliga och kvalificerade utbildare med spetskompetens inom ditt efterfrågade område. Vi samlar en mängd olika utbildningar och vidareutbildningar inom trafik och fordon.

Är du i stort behov av att komplettera dina anställdas kompetens inom transport & trafik?

Här på Budguiden hittar du företag som arbetar med att stärka och höja kompetenser. Oavsett om du behöver specialisera dig inom ett specifikt område eller starta från början på en grundlig nivå - har vi en passande lösning för dig. Med några få enkla knapptryck kommer du i kontakt med undervisare och handledare som finns närvarande för att hjälpa dig nå dina mål. 

Använd vårt smarta sökformulär för att snabbt ta fram det bästa alternativet för dina kommande utbildningar. Vi förenklar och tidsbesparar processen i att hitta fraktföretag som erbjuder transportrelaterade utbildningar runt om i landet.

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...