Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 2 företag inom Kombitransporter
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

DFDS Logistics AB DFDS Logistics AB
GÖTEBORG
Skicka förfrågan
DFDS Logistics AB

Sydatlanten 10
418 34 GÖTEBORG


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Ett brett utbud av branscher förlitar sig på våra omfattande transporttjänster, containertransporter och traileralternativ samt vår branschspecifika expertis. Från mer än 30 internationella kontor har vi ett brett utbud av specialiserad utrustning för att kunna möta dina specifika krav, från lastning till lossning vid slutdestination.

Tobbes bud

Lundbygatan 2
621 41 Visby


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Snabba och säkra bud och lastbilstransporter dygnet runt året om

Vi finns där för dig när det uppstår ett oväntat transportbehov, dygnet runt. Det kan gälla ett viktigt dokument eller större kollin eller fullt lastbil och släp som snabbt måste fram.

Tobbes Bud
Lundbygatan 2
62141 Visby
Tel: 076-88 22 552
www.TobbesBud.nu
Org: 559154-9307

Några av våra företagskunder:
Växthuset Linds, Irisdals Blomsterhandel, Region Gotland,
Dekaltrycket, PeterÅkare, Hansa Event, ITV, Pex Bud, Best, Instabox, Danx

Tryggt att veta om vår verksamhet:
✻ Momsregistrering
✻ F-skatt
✻ Ansvarsförsäkring
✻ Kollektivavtal
✻ Trafiktillstånd
✻ Miljöpolicy
✻ Inga dolda avgifter
✻ Stolt sponsor av Visby IBK och deras verksamhet
✻ TobbesBud / Limo Nu i Sverige AB stödjer Barncancerfonden och BRIS – Barnens Rätt i Samhället.

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, taxiföretag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. Allt för att kunna erbjuda dig bäst villkor och pris på transporter, bud eller frakt, oavsett omfattning. 

Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt smarta formulär kan du filtrera din sökning för att snabbt och enkelt hitta det mest smidiga alternativet för dina specifika behov. Dessutom kan du skicka en förfrågan direkt till transportören utan ytterligare mellanhänder.

Miljövänliga och kostnadseffektiva kombitransporter

Kombitransporter är ett kostnadseffektivt och miljövänligt fraktsätt för att distribuera dina varor, via flera olika transportsätt. Genom att sammanlänka olika transportmedel rationaliserar man kedjan av att leverera gods på ett optimalt sätt. Det finns ett flertal kombiterminaler som förvarar dina varor fram tills att upphämtningen ska genomföras - vanligtvis sker distributionen med hjälp av lastbil, tåg och/eller båt. 

När du använder dig av kombitransporter kommer ditt gods att transporteras med största säkerhet över vatten och väg. Budguiden har samlat de mest framstående företagen på marknaden för att kunna erbjuda dig det rätta alternativet för kombitransporter. Använd vår smarta söktjänst för att hitta åkerier som genomför transporter efter dina krav och önskemål. 

Kan ditt gods inte omlastas? Vill du öka leveransprecision mot kund? Använd kombitransport!

När du väljer att genomföra kombitransporter kommer ditt gods att placeras i en och samma lastbärare. Detta betyder att dina varor inte kommer att påverkas alls vid omlastningar och byten av transportmedel. Istället omplaceras hela lastbäraren enkelt av transportörerna som ser till att det mest kostnadseffektiva och miljövänliga alternativet används. 

Hitta snabbt och enkelt pålitliga åkerier och transportföretag som levererar dina varor till rätt plats under bestämda tidsramar. Oavsett vilka varor du önskar frakta samlar vi företag som ansvarar för ditt gods från start till mål. För att starta resan, får du här snabbt tillgång till en mängd olika företag som hanterar kombitransporter.

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...