Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 4 företag inom Kombitransporter
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

SALTSJÖ-BOO
Skicka förfrågan
Cab app PREMIUM AB

Sockenvägen 40
132 42 SALTSJÖ-BOO


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Cabapp PREMIUM Stockholm AB
Cabapp är ett svenskt ägt bolag med svensk ledning och kontor i Stockholm.
Verksamheten grundar sig på tre avdelningar, en business utvecklad app för taxiförare/åkare och tredjepart, såsom hotell, restauranger, privat personer etc.
Andra avdelningen är bud, som man kan skicka via cabapp bud både som privat person eller företag. Bud hanteras via telefon, radio och mail. Den tredje avdelningen är cabapp event som innebär att man kan abonnera våra bilar till olika event enligt önskemål.Cabapp satsar på service, kvalitet och nöjd kund. Våra bilar är 100% märkes bilar.
Tillåtna bilar i bolaget är Mercedes, Audi, BMW, Volvo, Tesla och Lexus. 90% av bilar i bolaget är Mercedes. Nästa år kommer cabapp att spridas till många andra Sveriges städer och sedan i andra länder.
Våra förare har gedigen erfarenhet om taxi och service. Cabapp har egna markeringar på bilar och är ett etablerad bolag. Vi kör dig eller ditt bud inom hela Europa

DFDS Logistics AB DFDS Logistics AB
GÖTEBORG
Skicka förfrågan
DFDS Logistics AB

Sydatlanten 10
418 34 GÖTEBORG


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Ett brett utbud av branscher förlitar sig på våra omfattande transporttjänster, containertransporter och traileralternativ samt vår branschspecifika expertis. Från mer än 30 internationella kontor har vi ett brett utbud av specialiserad utrustning för att kunna möta dina specifika krav, från lastning till lossning vid slutdestination.

Brämhult
Skicka förfrågan
Transbaltika AB

Vävlagargatan 15 A
507 30 Brämhult


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Vilka är vi?

Transbaltika är en liten speditör med stora möjligheter. Vår storlek gör att vi kan arbeta flexibelt och anpassa våra lösningar tillsammans med våra kunder. På så sätt hoppas vi skapa det bästa alternativet just för er, utifrån era krav och behov. Oavsett om ni är en stor eller liten kund, skickar ett kolli eller en komplett trailer, betyder det lika mycket för oss.

Askersund
Skicka förfrågan
Tobbes bud

Ullavivägen 1
696 32 Askersund


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Snabba och säkra budtransporter dygnet runt...

Vi finns där för dig när det uppstår ett oväntat transportbehov, dygnet runt. Det kan gälla ett viktigt dokument eller större kollin som snabbt måste fram. Har ni några frågor så ser jag fram emot en kontakt via nedanstående kontaktuppgifter:

Ringa oss?
​​​Hos oss är du alltid välkommen att ringa med frågor, antingen om din leverans eller prisfrågor. Du når oss på 076-8822552 eller 019 -20 90 30

Besöka oss?
Om du vill besöka oss så slå gärna en signal innan, för vi har inte personal på plats på heltid utan vi är för det mesta ute
Men om du kommer på besök så bjuder vi såklart på en kopp kaffe.

Öppettider
Dygnet runt året om

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, taxiföretag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. Allt för att kunna erbjuda dig bäst villkor och pris på transporter, bud eller frakt, oavsett omfattning. 

Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt smarta formulär kan du filtrera din sökning för att snabbt och enkelt hitta det mest smidiga alternativet för dina specifika behov. Dessutom kan du skicka en förfrågan direkt till transportören utan ytterligare mellanhänder.

Miljövänliga och kostnadseffektiva kombitransporter

Kombitransporter är ett kostnadseffektivt och miljövänligt fraktsätt för att distribuera dina varor, via flera olika transportsätt. Genom att sammanlänka olika transportmedel rationaliserar man kedjan av att leverera gods på ett optimalt sätt. Det finns ett flertal kombiterminaler som förvarar dina varor fram tills att upphämtningen ska genomföras - vanligtvis sker distributionen med hjälp av lastbil, tåg och/eller båt. 

När du använder dig av kombitransporter kommer ditt gods att transporteras med största säkerhet över vatten och väg. Budguiden har samlat de mest framstående företagen på marknaden för att kunna erbjuda dig det rätta alternativet för kombitransporter. Använd vår smarta söktjänst för att hitta åkerier som genomför transporter efter dina krav och önskemål. 

Kan ditt gods inte omlastas? Vill du öka leveransprecision mot kund? Använd kombitransport!

När du väljer att genomföra kombitransporter kommer ditt gods att placeras i en och samma lastbärare. Detta betyder att dina varor inte kommer att påverkas alls vid omlastningar och byten av transportmedel. Istället omplaceras hela lastbäraren enkelt av transportörerna som ser till att det mest kostnadseffektiva och miljövänliga alternativet används. 

Hitta snabbt och enkelt pålitliga åkerier och transportföretag som levererar dina varor till rätt plats under bestämda tidsramar. Oavsett vilka varor du önskar frakta samlar vi företag som ansvarar för ditt gods från start till mål. För att starta resan, får du här snabbt tillgång till en mängd olika företag som hanterar kombitransporter.

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...