Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 4 företag inom Rederier
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

Begoma Spedition AB

Valenciagatan 2
211 20 Malmö


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Vi är ett familjeägt logistikföretag med anor från 1878 som ägs av Ingrid och Göran Malmberg. Begoma omsätter över 300 MSEK och hanterar nästan 40 000 transportuppdrag per år. Vi är cirka 35 medarbetare och har kontor i Malmö, Göteborg, Västerås, Swinoujscie i Polen och i Tyniste i Tjeckien.

Vi erbjuder transporter till och från hela världen med lastbil, tåg, fartyg och flyg.

Välkommen att kontakta oss!

Göteborg
Skicka förfrågan
Fracht Sweden AB

Marieholmsgatan 46
415 02 Göteborg


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Vi är en transportsamordnare med både inrikes och internationella transporter. En transportkonsult som har specialiserat sig på olika transportsätt och skeppningsvarianter där vi möter kundens krav.

Vår verksamhet omfattar alla transportsätt och skeppningsmöjligheter så att vi kan kombinera effektiv hantering till en rimlig kostnad.
Till skillnad från större aktörer med endast fasta destinationer så kan vi kombinera olika transportsätt för en komplett dörr-till-dörr lösning. Oavsett om det är sjöfrakt, flygfrakt, väg eller järnväg.

Vi lägger en särskild fokus på personlig service i vårt samarbete med våra kunder. Resultatet blir en stor skillnad i service och utförande som våra kunder uppskattar.

Niclas Hellqvist AB

Kasernhöjden 13 A
653 39 Karlstad


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Hellqvist Åkeri & Entreprenad arbetar med värmländska Karlstad som bas
och utför transporter åt såväl företag som privatpersoner.

Företaget har sedan starten 1985 varit en pålitlig transportpartner som utför säkra transporter åt sina kunder. Verksamheten har idag 16 anställda och drivs av Niclas Hellqvist. Vi utför även hjullastartjänster, så som lossning, lastning, snöröjning med mera, samt grustransporter och återvinning. Välkommen!

Göteborg
Skicka förfrågan
Unitrans Shipping & Transport AB

Gullbergsvassgatan 8
411 04 Göteborg


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Unitrans är ett av Sveriges äldsta, helsvenska speditionsföretag i Göteborg med över 30 års erfarenhet inom frakt, spedition, transport och tull. Vi erbjuder kompletta transportlösningar där vi tar hand om allt från dörr till dörr och kan genom vår oberoende ställning i alla lägen välja det alternativ som är bäst för er som kund.
Unitrans är ett speditionsföretag som verkar globalt, men med speciellt fokus på Kina, Asien, Italien, Spanien, Portugal och Frankrike. I dessa länder har vi många depåer med lokal spridning vilket gör att vi kan erbjuda maximal service gentemot era kunder och leverantörer.
Enkelheten för kund är något utav det viktigaste för oss. Hos oss behövs inga registreringar, inloggningar, avtal eller liknande. Dessutom har vi stort kunnande i tullfrågor och hjälper er gärna med er tulldeklaration - allt för att ni ska få en så enkel och smidig fraktlösning som möjligt. Kontakta oss, så löser vi det mesta.

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, taxiföretag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. 

Allt för att kunna erbjuda dig bäst villkor och pris på transporter, bud eller frakt, oavsett omfattning. 

Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt smarta formulär kan du filtrera din sökning - för att snabbt och enkelt hitta det mest prisvärda alternativet för rederier efter dina önskemål. Dessutom kan du skicka en förfrågan direkt till transportören utan ytterligare mellanhänder.

Ansvarsfulla rederier med flexibla och effektiva transporter

Budguiden presenterar flera olika rederier som erbjuder transporter åt såväl privatpersoner som företag. Vi arbetar tillsammans med de mest väletablerade och kompetenta transportföretagen för att kunna leverera kvalificerade fraktlösningar efter dina specifika behov. Med hjälp av vår smarta sökfunktion hittar du enkelt erfarna bolag som ägnar sig åt de flesta tjänster inom sjöfart. 

När du är i behov av att transportera varor och gods över vatten har vi den perfekta lösningen för dig. I vårat stora nätverk har vi samlat ett flertal rederier som finns här för att assistera dig när du vill distribuera gods under både längre och kortare transportsträckor. Med vår hjälp får du en tydlig överblick av transportföretag nära din valda plats. 

Vill du ha prisvärda logistiklösningar för stora mängder gods?

Vi ser till att förenkla ditt sökande efter pålitliga fraktbolag genom att samla etablerade rederier som din nya samarbetspartner. Använd vår digitala söktjänst för att snabbt hitta lämpliga transportlösningar för att distribuera gods med hjälp av fartyg, båt och färja. Dessa företag har också djup kompetens i vilka tillstånd du kan tänkas behöva eller hur korrekta skeppningsdokument ska se ut, vid behov.

Vi introducerar dig för de mest framstående transportföretagen på marknaden för att du ska kunna genomföra trygga leveranser. Frakta dina varor genom en säker logistikkedja med hjälp av kvalificerade rederier runt om i landet.

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...