Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 1 företag inom Snöröjning och vägrenhållning
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

Romelanda
Skicka förfrågan
SweWest Transport & Entreprenad AB

Prästvägen 820
442 91 Romelanda


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

SweWest utför i huvudsak transporter inom bygg & anläggning men kan även hyra ut maskinist eller grovis. Utför även mindre entreprenader.

Längre transporter av maskiner förekommer dessutom då vi har lastväxlare och även kärra till lastbilen

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, taxiföretag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. 

Allt för att kunna erbjuda dig bäst villkor och pris på transporter, bud eller frakt, oavsett omfattning.

Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt smarta formulär kan du enkelt filtrera din sökning för att snabbt hitta det mest kvalificerade alternativet för snöröjning och vägrenhållning. Dessutom kan du skicka en förfrågan direkt till transportören utan ytterligare mellanhänder.

Kompetent snöröjning och vägrenhållning för alla trafikanters säkerhet 

Att hålla vägarna fria från snö och halka är en oerhört central del för att minimera riskerna för olyckor i trafiken och hålla igång samhället. Budguiden har samlat en mängd olika företag som tillhandahåller tjänster inom sandning, saltning, plogning och bortforsling av snö. Tillsammans med oss hittar du snabbt kvalificerade transportbolag som dagligen arbetar med att utföra säker snöröjning åt uppdragsgivare i hela landet.  

När du som privatperson, kommun, förening eller företag behöver hjälp att hålla vägarna rena finns vi tillgängliga för att underlätta ditt sökande. Använd vår smarta sökfunktion för att smidigt få fram de bästa alternativen för snöröjning och vägrenhållning, efter dina specifika önskemål.  

Renhållning och sopning av gator utförd på en nivå som du blir nöjd med

Här på Budguiden kan du granska alla företag som kan assistera dig med halkbekämpning och övrig renhållning även i form av t ex sopning och bevattning av dammiga vägar. Företagen som presenteras på vår digitala plattform har lång och stor erfarenhet av att arbeta med snöröjning och vägrenhållning, även där framkomligheten kan vara svår. 

Rengöring och säkring av områden som genomfartsleder, parkeringsplatser, trafikerade korsningar, torg samt gång- och cykelbanor ska självklart utföras med hjälp av kompetenta och erfarna åkare. Med några få enkla knapptryck kommer du snabbt i kontakt med en förare som kan utföra sina tjänster korrekt och på bestämd tid, utan ytterligare mellanhänder. 

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...