Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 1 företag inom Hängande konfektion
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

Brämhult
Skicka förfrågan
Transbaltika AB

Vävlagargatan 15 A
507 30 Brämhult


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Vilka är vi?

Transbaltika är en liten speditör med stora möjligheter. Vår storlek gör att vi kan arbeta flexibelt och anpassa våra lösningar tillsammans med våra kunder. På så sätt hoppas vi skapa det bästa alternativet just för er, utifrån era krav och behov. Oavsett om ni är en stor eller liten kund, skickar ett kolli eller en komplett trailer, betyder det lika mycket för oss.

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, taxiföretag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. Allt för att kunna erbjuda dig de mest fördelaktiga villkoren och pris på transporter, bud eller frakt, oavsett omfattning. 

Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt smarta formulär kan du filtrera din sökning - för att snabbt och enkelt hitta det bästa alternativet för dina specifika behov, oavsett omfattning. Dessutom kan du skicka en förfrågan direkt till transportören utan ytterligare mellanhänder.

Transportera hängande konfektion smidigt till rätt plats

När du behöver frakta hängande konfektion kan vi presentera en mängd olika logistikföretag som levererar stora kvantiteter av textilier och kläder till rätt destination. Med specialutrustade transportmedel, kvalificerade förare och tempererade lager distribueras ditt gods runt om i landet med största möjliga flexibilitet. 

På vår digitala plattform för transporter inom hängande konfektion hittar du snabbt fraktbolag som kan möta dina specifika behov. Transportörerna åtar sig uppdrag om att distribuera dina textilvaror under både kortare och längre transportsträckor. Använd vår smarta söktjänst för att snabbt och enkelt finna transport- och logistiklösningar inom hängande konfektion. 

Omfattande helhetslösningar för hängande konfektion

Vårat enorma nätverk hittar en mängd företag som kan erbjuda dig helhetslösningar av alla sorters transporter inom hängande konfektion. Du får snabbt en tydlig överblick av alla företag som passar dina önskemål både gällande pris, villkor och kompetens. 

Budguiden ser till att förenkla ditt sökande efter kunniga och erfarna transportörer genom att samla professionella företag nära dig. Tillsammans med oss kommer du snabbt i kontakt med serviceinriktade fraktbolag som gör allt för att transportera din konfektion inom bestämda tidsramar.

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...