Press & media

Läs mer om vad som skrivs i press och media om budguiden

Ökad valfrihet med guiden
Publicerad i Februari, 2015

"Under sin tid som åkare upptäckte Pierre Bjurström svårigheten att på effektiva sätt hitta kunderna. När han diskuterade frågan med webbutvecklaren Mattias Jarestad vändes varenda utmaning till möjlighet. Resultatet blev Budguiden.se. På 15 sekunder listar den digitala marknadsplatsen alla tillgängliga alternativ, så att kunden enkelt kan göra sitt val."

Läs hela artikeln (PDF)


Radioreklam för Budguiden.se
Producerad av bacill produktionsbyrå i Oktober 2014

"Budguiden.se är tjänsten där du söker, jämför och bokar transport när du ska skicka bud. När tjänsten skulle gå ut med radioreklam för första gången ville vi att de skulle göra det med stil och självförtroende. Vi tänkte musik. Vi tänkte hiphop. Vi tänkte hiphop i kombination med en kaxig tant som rappar om tjänsten."

Reklamen sänds rikstäckande i "Rix FM", "Bandit" och "Lugna Favoriter" under perioden Oktober 2014 t.o.m. April 2015.

Läs mer på bacill.se


Smart budguide underlättar för transportköparen
Publicerad i September, 2014

"Smart lösningar för transporttjänster fortsätter att utvecklas. Pierre Bjurström och Mattias Jarestad på företaget Freightseeker AB demonstrerade en tjänst som vid första anblicken kanske snarare riktar sig mot transportköparen än mot åkeribranschen."

Läs hela artikeln (PDF)


Finner transportör och skapar jobb
Publicerad i September, 2014

"Nu kan man hitta och boka bud och transporter online och få pris direkt, utan tidsödande sökningar och omständliga förfrågningar. Budguiden.se heter transporttjänsten som samlar transportföretag runt om i landet på ett ställe."

Läs hela artikeln (PDF)


Nya tjänster skapar mer jobb
Publicerad i November, 2013

"Nu börjar det hända en hel del med transportmarknaden på internet. Framtidens transportsystem är redan här och fort går det, nya innovativa webblösningar förenklar och visar klart och tydligt vart vi är på väg."

Läs hela artikeln (PDF)

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...