Du måste välja kategori

Sveriges ledande marknadsplats för frakt & transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vår smarta söktjänst jämför tusentals olika transportföretag och baserat på dina specifika behov hittar vi snabbt och enkelt det transportföretag som ger dig bäst villkor, baserat på omdöme och valt område.

Vi förenklar transporter åt både privatpersoner och företag och gör det simpelt för dig att hitta rätt åkeri. Du kan enkelt välja vilken typ av specialtransport du är ute efter via kategorierna i formuläret - bland annat transport av bilar, lastbilar, maskiner, båtar och containers i olika storlekar. Både inrikes och internationellt. Vi hjälper dig och ditt företag att komma i kontakt med rätt transportföretag för dina specifika krav - utan ytterligare mellanhänder.

Skicka en förfrågan snabbt och enkelt

På Budguiden har du möjlighet att snabbt och enkelt kategorisera din sökning efter specialtransporter samt tjänster inom bil- och maskinuthyrning, vägtransportledare, trädfällning och bärgning av fordon. Beroende på vilka typer av tjänster du efterfrågar så kommer vår sökfunktion att skapa en lista över de transportföretagen som matchar dina behov bäst.

Skicka en förfrågan till önskat företag och få hjälp med allt som innefattar specialtransporter med rätt fordon och bäst villkor!

Billigast frakt, bud och transport

På Budguiden får du en enkel överblick av vilket transportföretag som ger dig bäst villkor, oavsett omfattning. Vårt stora nätverk av åkeriföretag gör att du som kund enkelt hittar bäst lösning för frakt, bud och transporter.

För vissa är det viktigt att specialtransporter levereras till önskad destination så snabbt som möjligt, medan det i andra fall är ett förmånligt pris som prioriteras. Med hänsyn till dina önskemål presenterar Budguiden passande alternativ för din kommande specialtransport så att du snabbt och enkelt kan skicka en förfrågan till transportören.

Hos oss kan du granska en mängd olika tjänster gällande specialtransporter som bland annat inkluderar ADR-transporter, bränsletransporter, båttransporter, containertransporter, biltransporter och kranbilstransporter. Allt för att du enkelt ska kunna hitta den rätta logistiklösningen för dig eller ditt företag.

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...