Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 1 företag inom Flistransport
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

Östersund
Skicka förfrågan
Reaxcer AB

Box 63
831 21 Östersund


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Om Reaxcer AB
Reaxcer AB erbjuder transport-, maskin- och logistiktjänster samt framställning och försäljning av grus och ballastprodukter. Inom koncernen finns även miljötransporter och fastighetsservice.

Koncernen har sitt huvudkontor i Östersund och lokalkontor på sex orter i Mellansverige.

Koncernen, som tillhör de fem största logistikföretagen i Sverige, ägs av 225 stora som små åkerier. Reaxcer sysselsätter drygt 900 personer och mer än 650 fordon.

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. Det innebär att du direkt kommer i kontakt med de bästa transportföretagen för dina specifika krav, baserat på bäst omdöme och område. På under en minut kan du skicka en förfrågan direkt till åkaren, utan ytterligare mellanhänder!

Med en enkel sökning hittar du snabbt och enkelt den bästa lösningen för distribution av flis, samt liknande material som t.ex spån, bark och kalk.

Flistransporter till t.ex industri, pappersbruk och kraftverk

Våran enkla och effektiva sökning hjälper dig att ta fram de mest kvalificerade alternativen för dina flistransporter. Allt för att kunna erbjuda de bästa villkoren för leverans och logistik.

För oss är kvalitet en viktig prioritering och vi arbetar därför enbart tillsammans med seriösa företag som har lång erfarenhet av transporter av flis, timmer och råmaterial för biobränsle, t ex med hjälp av specialanpassade flisbilar med sidotipp.  

Kompetenta logistiklösningar för flis, spån och biobränsle

Våra anslutna åkerier utför flistransporter med hjälp av säkra transportmedel och erfarna förare. Flertalet av de företag du kommer i kontakt med via oss på Budguiden kan dessutom erbjuda heltäckande lösningar, där flertalet tjänster som rör transporter av flis och biobränsle ingår och samordnas för att effektivisera både leverans- och distributionsflödet i hela din verksamhet. 

Samtliga av de presenterade företagen har de rätta resurserna för att på ett säkert sätt transportera timmer eller flis, oavsett omfattning.

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...