Du måste välja kategori

Sveriges ledande marknadsplats för frakt & bud

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt.

Vi har samlat över tusentals transportföretag och via vår smarta söktjänst hittar du snabbt och enkelt det bästa alternativet för dina transporter. Beroende på vilken tjänst du efterfrågar så kommer vår plattform att skapa en lista över de företag som matchar dina sökkriterier bäst, baserat på omdöme och ort.

Vi jämför och tar fram bäst lösningar för transporter åt både privatpersoner och företag, vilket gör det enkelt för dig att hitta lokala och fördelaktiga transporter. Att du snabbt kommer i kontakt med rätt transportföretag för dig innebär att du enkelt kan ta del av bättre transportlösningar och snabbare leveranser - utan ytterligare mellanhänder.

Skicka en förfrågan snabbt och enkelt

Jämför snabbt och enkelt tusentals transportörer och ett omfattande utbud av transporter för att hitta precis den lösningen du är ute efter - med bäst villkor. Sortera efter kategori i vårt formulär för att snabbt ta fram ett brett utbud av företag som tillhandahåller tjänster inom bland annat tredjepartslogistik, kollektiv transport, avfallshantering och transporter av känsligt gods samt fordon- och vägservice.

Billigast frakt, bud och transport

Vårt enorma nätverk av åkeriföretag gör att du som kund kan ta del av bäst villkor på frakt, bud och transporter. För vissa är det viktigt att gods levereras till önskad destination så snabbt som möjligt, medan det i andra fall är ett förmånligt pris som prioriteras. Med hänsyn till dina önskemål presenterar Budguiden passande alternativ för din kommande transport.

Hos oss kan du granska en mängd olika tjänster som inkluderar det mesta inom kollektiva förbindelser och transporter av olika slag. Allt för att du enkelt ska kunna hitta den bästa transportlösningen för dig och ditt företag.

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...