Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 2 företag inom Handikapptransporter
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

Borlänge
Skicka förfrågan
Sverige Taxi Dalarna

Svetsgränd 8
781 72 Borlänge


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Snabba och säkra budtransporter dygnet runt...

Som taxibolag har vi en omfattande kunskap om planering, trafikledning och samordning för att du som kund ska få ett skräddarsytt erbjudande efter dina behov.
Vi finns där för dig när det uppstår ett oväntat transportbehov, dygnet runt. Det kan gälla ett viktigt dokument eller större kollin som snabbt måste fram. Vi har större personbilar, Ford Transit och Renault Master.

Borlänge Taxi Service AB är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001

Askersund
Skicka förfrågan
Tobbes bud

Ullavivägen 1
696 32 Askersund


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Snabba och säkra budtransporter dygnet runt...

Vi finns där för dig när det uppstår ett oväntat transportbehov, dygnet runt. Det kan gälla ett viktigt dokument eller större kollin som snabbt måste fram. Har ni några frågor så ser jag fram emot en kontakt via nedanstående kontaktuppgifter:

Ringa oss?
​​​Hos oss är du alltid välkommen att ringa med frågor, antingen om din leverans eller prisfrågor. Du når oss på 076-8822552 eller 019 -20 90 30

Besöka oss?
Om du vill besöka oss så slå gärna en signal innan, för vi har inte personal på plats på heltid utan vi är för det mesta ute
Men om du kommer på besök så bjuder vi såklart på en kopp kaffe.

Öppettider
Dygnet runt året om

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, taxiföretag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. 

Allt för att kunna erbjuda dig bäst villkor och pris på transporter, bud eller frakt, oavsett omfattning. 

Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt smarta formulär kan du filtrera din sökning - för att snabbt och enkelt hitta det bästa alternativet för dina specifika behov. Dessutom kan du skicka en förfrågan direkt till taxibolaget utan ytterligare mellanhänder.

Är du i behov av färdtjänst, sjukresor eller transport med specialfordon?

Genom att använda dig av vår söktjänst kommer du snabbt i kontakt med en transportör som passar dina krav, utan att behöva ringa runt eller maila till en mängd företag. För rullstolstaxi eller sjuktransporter tar vi fram de bästa alternativen för dig när du behöver skjuts med kort varsel. 

Taxi och specialanpassade fordon är en av de tjänster som ska vara okomplicerat att använda sig av och som ofta kan innebära en anpassad lösning för både specifika och återkommande resor, beroende på vad som passar dig själv bäst. 

Bekväma transporter med taxi dygnet runt.

Vi presenterar snabbt och enkelt rätt transportör för dina ändamål med specialanpassade fordon. Om du inte har möjlighet att resa kollektivt är det bekvämt att ta sig till sin destination med hjälp av färdtjänst, taxi eller transportörer med specialanpassade fordon.

Om du är i behov av snabb förflyttning har vi väletablerade företag med lång erfarenhet av sjukresor och resor med specialfordon som är tillgängliga på jour - dygnet runt. För dig med personliga behov är det viktigt att du ska få kompetent service av utbildad personal. Våra transportörer är korrekt utbildade i trafiksäkerhet och är mycket stränga gällande säkerhet i trafiken.

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...