Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Inga företag hittades inom Bil- och lastbilstvätt

Tyvärr hittade vi inga företag som matchade din sökning!

Då vi är Sveriges största oberoende nätvärk av transportföretag så kan vi säkert hjälpa dig med din förfrågan.
Skicka ett mail till info@budguiden.se så återkommer vi inom kort.

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, taxiföretag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. 

Allt för att kunna erbjuda dig bäst villkor och pris på transporter, bud eller frakt, oavsett omfattning. 

Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt smarta formulär kan du filtrera din sökning - för att snabbt och enkelt hitta det mest prisvärda alternativet för dina specifika krav. Dessutom kan du skicka en förfrågan direkt till transportören utan ytterligare mellanhänder.

Ge ett professionellt första intryck med ett rent och snyggt fordon!

Underskatta inte vad ett första intryck kan göra hos t ex en ny kund! Se till att skaffa en pålitlig och kompetent leverantör av tvätt-tjänster för att ge ditt fordon ett riktigt snyggt yttre, som höjer ditt företags intryck hos kunder och leverantörer!

Använd denna smarta söktjänst för att hitta en tvättanläggning som uppfyller alla dina behov. Budguiden jobbar ständigt för att du ska få nya samarbetspartners att välja på, så att du kan ägna dig åt din kärnverksamhet. Välj Budguiden för att hitta experterna på tvätt av lastbilar, bussar och liknande transportfordon. Få på så sätt allt samlat på en enda sida!  

Miljövänliga tvättar plus rena bilar = Sant!

Nöj dig inte med annat än auktoriserade tvätthallar som har alla nödvändiga tillstånd för att hantera t ex farligt avfall. Att värna om miljön och få fullständigt rena fordon är idag inget som talar emot varandra. Mycket handlar om att exempelvis ha egen återvinning för det använda vattnet. Få ett totalt rent fordon med extra gott samvete!

Ifall du vill tvätta ditt fordon manuellt själv, så har flertalet företag även den tjänsten. Glöm absolut inte att passa på att dammsuga bilen invändigt och gör den rent där också.

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...