Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 2 företag inom Kyl- och fryslager
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

Cityservice skåne AB

Sofiedalsvägen 10
238 37 OXIE


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Cityservice AB erbjuder snabba och smidiga transporter. Vi kör lokala bud, hemleverans och Express leveranser. Vi hjälper dig hitta lösningar för ert bud- och distributionsbehov på de snabbaste och billigaste sätten. Vår vision är att vara det mest kundvänliga, enkla och flexibla alternativet på den logistiska marknaden.

LL Bolaget AB

Erikslundsvägen 20
973 42 LULEÅ


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

LL Bolaget AB är ett flexibelt åkeriföretag i Luleå som fokuserar på att erbjuda dig snabb och högkvalitativ personlig service med det lilla extra. Godstransporter, kyl och frystransporter, ADR-transporter, bud och hemleveranser, samt enkla installationer och bortforsling av emballage, varningsbil är exempel på tjänster vi erbjuder. Vi tar även på oss olika transporter till och från Luleå, då vi har ett ömsesidigt samarbete med andra åkerier som vi jobbat tillsammans med i flera år.

Vi jobbar mest med livsmedelsdistribution i Luleå, och snabbtransporter och varningsbilar som komplement.

Vi är säkra på att du kommer att bli nöjd med oss.

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, taxiföretag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. 

Allt för att kunna erbjuda dig bäst villkor och pris på transporter, bud eller frakt, oavsett omfattning. 

Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt smarta formulär kan du filtrera din sökning - för att snabbt och enkelt hitta det mest prisvärda alternativet för dina specifika krav. Dessutom kan du skicka en förfrågan direkt till transportören utan ytterligare mellanhänder.

Har du behov för att köpa in en helhetslösning för kyl- & fryslager?

För att frigöra yta och få en mycket mer effektiv hantering av dina kyl- & frysvaror är den allra bästa lösningen att hyra in sig hos ett kyl- & fryslager. Budguiden samarbetar endast med seriösa och pålitliga distributörer som har lång erfarenhet av såväl paketering, etikettering som lagring av dessa produkter. 

Som regel använder dessa fraktbolag sig av moderna kyl- och frysanläggningar som t ex har miljösmarta lösningar, men som samtidigt även sparar på energiförbrukningen. Man har oftast valt att placera sitt lager strategiskt nära trafikleder så att man alltid kan ha nära till att kunna nå ut lätt i hela landet med dina temperaturkänsliga varor, antingen till din anläggning eller till dina kunder. 

Flexibla transportbolag skapar mer tid och pengar för dig med sina kyl- & fryslager

Bli introducerad för logistikföretag som kan hjälpa dig med hela logistikkedjan för kyl-& frysvaror. Hos oss har du möjlighet att finna de mest kompetenta alternativen för uthyrning av lagerplatser i rena och fräscha miljöer. Med dina önskemål som utgångspunkt hjälper företagen dig att ordna allt från enstaka hyllplatser till åtskilliga pallplatser, beroende på vilket gods och vilken mängd du vill förvara.

Istället för att ringa och maila runt till en massa olika företag, använd våran enkla söktjänst för att lägga ut din hantering för kyl- & frysvaror idag! 

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...