Du måste välja kategori

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt.

Vi har samlat över tusentals budfirmor, taxiföretag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats.

Använd sökfunktionen i vårt smarta formulär och kategorisera din sökning, baserat på bransch, ändamål och specifika behov.

Där hittar du snabbt och enkelt den bästa transportlösningen för bland annat markarbeten, byggnationer, entreprenadarbeten, anläggning, sanering och avfallshantering. Det innebär att du direkt kommer i kontakt med det bästa transportföretaget för dina ändamål. På under en minut kan du skicka en förfrågan direkt till åkaren, utan ytterligare mellanhänder.

Allt du behöver för dina Markarbeten

Vi hjälper dig ta fram det bästa alternativet för dina transporter genom att jämföra över tusentals åkerier samt transportföretag, baserat på omdöme, ort och område. Allt för att kunna erbjuda dig bäst villkor på leveranser, logistik och transport, oavsett på vad du efterfrågar. Söker du efter maskiner eller maskintransporter får du snabbt upp förslag på flertalet åkerier som tillhandahåller t.ex Grustransporter, Traktorer, Krantjänster, Schakt- och Entreprenadmaskiner med flera.

Leveranser & transporter av Fyllnadsmassor

Flertalet av våra anslutna fraktbolag tillhandahåller en helhetslösning för mark, lantbruk, anläggning och entreprenadarbeten som innefattar både försäljning, leverans och transporter av fyllnadsmassor som t.ex Grus, Sand, Matjord, Makadam och Stenkross med mera. Vi garanterar att du hittar en passande lösning för din bransch och verksamhet.

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...