Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 2 företag inom Stenspräckning och bergspräckning
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

Garnborns Åkeri & Maskin AB Garnborns Åkeri & Maskin AB
Garnborns Åkeri & Maskin AB

Gövägen 2
372 97 Ronneby


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

På maskinsidan finns det idag ca 30 enheter, rikligt utrustade för olika typer av uppdrag.
Här nedan kommer en uppdelning på maskinresurserna.
Larvgrävmaskiner 3,5-33 ton, Hjulgrävmaskiner, 5 st traktorgrävare, varav 2 st med kran och personkorg, Dumprar, Bandlastare, bandtraktorer Cat D5, D6, LGP, Lastmaskiner 5-15-20-25 ton.
Kunderna består av alltifrån storföretag, stat och kommun till privata.
Parallellt med entreprenadmaskinarbeten driver Garnborns även framgångsrik åkeriverksamhet. Denna sida av företaget har varit särskilt expansiv under den senaste tioårsperioden. Antalet lastbilar har ökat från en handfull fordon i slutet av 1990-talet till 30 lastbilar samt tillhörande efterfordon.

Överlida Grus- & Transport AB
Överlida
Skicka förfrågan
Överlida Grus- & Transport AB

Köpmansvägen 2
512 60 Överlida


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Överlida Grus & Transport AB grundades i början av 50-talet och inriktade sig då huvudsakligen på byggverksamhet. Med åren kom dock arbetet med maskiner att få en allt mer framskjuten position inom företaget, vilket tvingade byggarbetet att stå tillbaka.

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. 

Allt för att kunna ta fram en lösning som ger dig bäst villkor för frakt, bud och transporter, oavsett omfattning.

Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt smarta formulär kan du filtrera din sökning - för att snabbt och enkelt hitta det bästa alternativet baserat på dina specifika behov. Dessutom kan du skicka en förfrågan direkt till företaget, utan ytterligare mellanhänder!


Behöver du flytta ett berg?

Hos oss hittar du företag som klarar det mesta, samt tillhandahåller rätt kompetens för transport vid stenspräckning och bergspräckning. Spräckning är en mjukare metod än konventionell sprängning med dynamit och skapar minimalt med vibrationer och stenkast.

Bättre transporter höjer effektiviteten och lönsamheten för din verksamhet. Oavsett bransch, verksamhet och omfattning så hittar du seriösa företag med rätt erfarenhet när du använder vår jämförelsetjänst. Oberoende av om du är i behov av ett engångsuppdrag eller ett längre samarbete så erbjuder våra samlade företag rätt lösning för stenspräckning samt bergspräckning för dina behov.

Kvalificerad och säker spräckning för din verksamhet

Alla har olika behov av stenspräckning och bergspräckning. Här kan du enkelt filtrera för att hitta den tjänst som passar just dig och ditt företag. Genom att snabbt bli presenterad med rätt företag som utför stenspräckning och bergspräckning så slipper du oroa dig över kvalitén på utfört jobb, vänta in offertförfrågningar och lägga onödig tid på mail/telefonkontakt. Vi vill göra det betydligt enklare för dig att på bästa sätt tidsbespara för din verksamhet!

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...