Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 1 företag inom Slamsugning, högtryckspolning, ledningsfilmning
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

Östersund
Skicka förfrågan
Reaxcer AB

Box 63
831 21 Östersund


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Om Reaxcer AB
Reaxcer AB erbjuder transport-, maskin- och logistiktjänster samt framställning och försäljning av grus och ballastprodukter. Inom koncernen finns även miljötransporter och fastighetsservice.

Koncernen har sitt huvudkontor i Östersund och lokalkontor på sex orter i Mellansverige.

Koncernen, som tillhör de fem största logistikföretagen i Sverige, ägs av 225 stora som små åkerier. Reaxcer sysselsätter drygt 900 personer och mer än 650 fordon.

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat flera tusentals budfirmor, taxiföretag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats.  Allt för att kunna erbjuda dig bäst villkor för transport, bud eller frakt oavsett omfattning.

Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt smarta formulär kan du filtrera din sökning - för att snabbt och enkelt hitta det bästa transportalternativet för dina behov. Dessutom kan du skicka en förfrågan direkt till företaget, utan ytterligare mellanhänder!

Har du stopp i rören?

Hos oss hittar du snabbt rätt företag som tillhandahåller kostnadseffektiva tjänster inom slamsugning, högtrycksspolning och ledningsfilmning, baserat på bäst omdöme och ditt valda område. Här hittar du transportföretag för slamsugning av bland annat avloppsbrunnar, tankar, rännstensbrunnar och hela ledningssystem. 

Vi jämför tusentals seriösa företag med rätt kompetens och presenterar det bästa alternativet för dina behov inom slamsugning, oavsett bransch, verksamhet och omfattning.

Kostnadseffektiv slamsugning för din verksamhet

Alla har olika behov av slamsugning, högtrycksspolning och ledningsfilmning. Här kan du enkelt filtrera för att hitta det som passar just dina behov. Oavsett om det gäller avskiljare för fett eller olja, eller olika sorters tankar och brunnar. Man kan även få sina rör inspekterade med TV-kamera.

För slamsugning finns det många företag som arbetar med enstaka uppdrag, men givetvis även med längre avtal, där man har anpassade förutsättningar specifikt uppbyggda för din verksamhet. Budguidens digitala jämförelsetjänst kopplar ihop rätt företag för dina ändamål och du kan på så sätt effektivisera flödet i din verksamhet.

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...