Du måste välja kategori

Sveriges ledande marknadsplats för frakt & bud

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt.

Vår smarta sökmotor jämför över tusentals flyttföretag, åkerier och budfirmor på en och samma plats. Fyll snabbt och enkelt i formuläret baserat på kategori så presenterar vi de alternativ som är mest relevanta baserade på dina önskemål och krav. Hitta det bästa alternativet på transportlösning för din flytt, oavsett omfattning.

Vårt breda utbud av åkerier för både privatpersoner och företag gör det enkelt att hitta rätt transportlösning inför din flytt, baserat på bäst omdöme, distans och område.

Budguidens smarta söktjänst presenterar rätt åkerier för dina ändamål. Genom att jämföra både flyttfirmor, budfirmor och övriga transportörer blir resultatet att du får det mest prisvärda, bästa eller det snabbaste alternativet inom transporter och leveranser utan ytterligare mellanhänder - allt på under en minut.

Skicka en förfrågan snabbt och enkelt

Jämför snabbt och enkelt tusentals flyttfirmor, transportföretag och budfirmor för att finna den bästa transportlösningen för din flytt - både inrikes och utrikes. Ange dina skallkrav nedan så genererar vår smarta sökmotor det bästa alternativet för dig baserat på ett brett utbud av tusentals företag som tillhandahåller tjänster inom magasinering, flytt, transporter och bud.

På Budguiden har du möjlighet att snabbt och enkelt kategorisera din sökning efter flyttfirmor, internationella flyttuppdrag samt diverse ytterligare tjänster som t.ex emballage, packning och lagring. Beroende på vilka typer av tjänster du efterfrågar så kommer vår sökfunktion snabbt att ta fram en lista över de företag som matchar dina behov bäst.

Du har även möjlighet att filtrera sökresultatet baserat på de transportföretag som har bäst omdöme, baserat efter län eller ort.

Skicka din förfrågan till önskat transportföretag direkt på vår hemsida och få hjälp med allt ifrån bohagsflytt, utlandsflytt, industriflytt, stadsbud samt kontorsflytt.

Hitta bäst transportlösning för din flytt

Vårt stora nätverk av åkeriföretag gör att du som kund får de bästa alternativen på budfirmor, flyttföretag och transportörer inför din kommande flytt. Ibland är det viktigt att ditt möblemang och inredning levereras till din nya bostad så snabbt som möjligt, medan det i andra fall är priset som är prioriterat. På Budguiden får du snabbt en överblick av vilket transportföretag som ger dig bäst villkor inför din flytt baserat på område och bäst omdöme.

Hos oss kommer du snabbt i kontakt med bäst transportör inför din flytt samt företag som erbjuder ytterligare tjänster som t.ex flytthjälp, flyttstädning, packning och magasinering - på en och samma smarta plattform.

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...