Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 1 företag inom Värdeskåpsflytt
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

Södertälje
Skicka förfrågan
MI Transport

Ängsgatan 8
151 36 Södertälje


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Ingen information tillgänglig.

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande digitala söktjänst för flytt- och transportföretag

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, taxiföretag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. Allt för att kunna erbjuda dig de bästa villkoren för transport, bud eller frakt, oavsett omfattning.

Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt smarta formulär kan du filtrera din sökning - för att snabbt och enkelt hitta det bästa transportalternativet, baserat på dina specifika behov. Dessutom kan du skicka en förfrågan direkt till åkaren, utan ytterligare mellanhänder!

Specialkompetens inom flytt av värdeskåp 

Vi erbjuder ett flertal åkerier med rätt erfarenhet för ta fram den bästa lösningen för er när ni ska flytta värdeskåp, kassaskåp, dokumentskåp, deponeringsboxar samt uttagsautomater.

Deras erfarenhet och kompetens inom området ger er en säker och snabb leverans av det som ska fraktas.
Flytt av värdeskåp, kassaskåp och liknande kräver lämpliga fordon då dessa ofta kan vara tunga och och otympliga och våra åkerier har både fordon samt arbetsredskapen för att leverera en lyckad transport av ert gods.

De har kunskap både om hur man transporterar dokumentskåp, deponeringsboxar och liknande samt hur man lyfter i och ur dessa. Ett värdeskåp är en tung och otymplig sak att flytta på som kräver både rätt manskap, rätt utrustning samt kunskap om hur man säkrar skåpet under transport.
Hitta rätt alternativ för er med vårt smarta sökformulär där ni kan filtrera transportörerna efter geografisk plats och omdöme.

Trygga skåptransporter utifrån ert behov

Vi arbetar endast med seriösa företag för att erbjuda er den bästa transportlösningen av värdeskåp, kassaskåp, arkivskåp, deponeringsboxar eller uttagsautomater.

Våra transportörer har lång erfarenhet samt kunskap av att se till att allt under transporten sker på ett professionellt och noggrant sätt.

Även installation av uttagsautomater samt byggnation av valv går att lösa med kompetensen hos våra transportörer.

Genom att använda vår jämförelsetjänst kommer ni att hitta rätt transportör av skåptransporter.

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...