Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 1 företag inom Betong
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

Östersund
Skicka förfrågan
Reaxcer AB

Box 63
831 21 Östersund


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Om Reaxcer AB
Reaxcer AB erbjuder transport-, maskin- och logistiktjänster samt framställning och försäljning av grus och ballastprodukter. Inom koncernen finns även miljötransporter och fastighetsservice.

Koncernen har sitt huvudkontor i Östersund och lokalkontor på sex orter i Mellansverige.

Koncernen, som tillhör de fem största logistikföretagen i Sverige, ägs av 225 stora som små åkerier. Reaxcer sysselsätter drygt 900 personer och mer än 650 fordon.

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat åtskilliga budfirmor, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. 

Med en enkel sökning på Budguiden hittar du snabbt den bästa transportlösningen för att frakta önskad mängd betong till rätt plats. Detta innebär att din sökning kommer att presentera en lista av företag baserat på omdömen, samt dina personliga preferenser gällande område och ort. På under en minut kan du skicka en förfrågan direkt till åkaren som är mest lämpad för dig, utan ytterligare mellanhänder.

Allt du söker inom Betong

Vi hjälper dig att hitta de bästa alternativen för att transportera betong genom att jämföra tusentals åkerier och transportföretag. Här hittar du de bästa villkoren för leveranser, logistik och transporter, baserat på vad våra kunder efterfrågar. För oss är kvalitet en viktig prioritet och vi arbetar därför enbart tillsammans med seriösa företag som har goda erfarenheter inom branschen.

När du söker efter tjänster relaterade till tillverkning, försäljning och leverans av betong har vi möjlighet att snabbt presentera förslag som matchar dina krav. Transportföretagen har alla unika förutsättningar för att utföra allt från enklare transporter till mer avancerade lösningar inom logistik.

Leveranser & transporter av Betong

Att frakta tunga betongblock kräver både rätt utrustning och personal för att kunna transportera objekten till angiven destination på ett enkelt och säkert sätt. Våra samlade transportföretag tillhandahåller leveranser och transporter av stora och små betongmassor med hjälp av säkra transportmedel och kvalificerade förare.

Samtliga av transportföretagen kan erbjuda heltäckande lösningar där både tillverkning och leverans går att koordinera från en och samma budfirma. Som privatperson eller företag kan du använda Budguidens digitala plattform för att hitta de bästa lösningarna för att distribuera betong.

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...