Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 4 företag inom Bussbeställningstrafik
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

Arboga Taxi AB

Bensingatan 7
732 48 Arboga


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Vi hjälper Er med transporten, person eller gods, dygnet runt, året om.

Arboga Taxi AB har funnits sen 1924 i Arboga, vi förfogar över ca: 50 fordon, bilar och minibussar.
Arboga Taxi AB har som huvudsakliga verksamhetsområden Arboga, Kungsör och Köping och från 1 jan 2019 även Enköping.

Åkarnas fordon är schemalagda så att det alltid finns taxibilar i tjänst i Arboga Kungsör Köping & Enköping - oavsett tid på dygnet och dag på året. Vi rullar dygnet runt, året runt.
Specialfordon för handikappade.

Fordonsflottan idag består av 28 personbilar, 7 minibussar och 13 specialinredda bussar med flexibel inredning för att kunna ta upp till åtta sittande i säten eller tre rullstolar - eller en kombination av säten och rullstolar. Alla bussar i Arboga,Köping Kungsör medför också en trappklättrare för att kunna transportera rullstolar upp- och nerför trappor. En Trappklättrare finns att tillgå i Enköping. Vi har även möjlighet att erbjuda liggande transport.

Kagans Buss AB

Åbyvägen 269
291 95 FÄRLÖV


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Vi är ett företag som sätter service och kunden främst!

Taxi Alnö AB
Sundsbruk
Skicka förfrågan
Taxi Alnö AB

Januarivägen 2 B
863 35 Sundsbruk


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

När du behöver snabb service och punktlighet - Anlita Taxi Alnö!

Vi kör alla, dygnet runt. Korta eller långa sträckor - ni bestämmer! Ska ni till eller ifrån flygplatsen? Kontakta oss. Vi erbjuder en säker och komfortabel resa. Vi erbjuder seniorpriser för samtliga pensionärer!

Vi erbjuder även:

- Privatchaufför
- Budservice
- Företagsavtal
- Bonuskort

Tack vare att vi är fristående kan vi erbjuda flexibilitet och konkurrenskraftiga priser utan att tumma på hög service och punktlighet!

Borlänge
Skicka förfrågan
Borlänge Taxi

Svetsgränd 8
781 72 Borlänge


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Snabba och säkra budtransporter dygnet runt...

Vi finns där för dig när det uppstår ett oväntat transportbehov, dygnet runt. Det kan gälla ett viktigt dokument eller större kollin som snabbt måste fram. Vi har större personbilar, Ford Transit och Renault Master.

Vid beställning ring, maila inte för snabbare svar.

Borlänge Taxi Service AB är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, taxibolag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. Allt för att kunna erbjuda dig bäst villkor och pris på transporter, bud eller frakt, oavsett omfattning. 

Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt smarta formulär kan du filtrera din sökning - för att snabbt och enkelt hitta det mest prisvärda alternativet för dina specifika behov. Dessutom kan du skicka en förfrågan direkt till transportören utan ytterligare mellanhänder.

Boka en buss för din gruppresa!

Bussbeställningstrafik är en prisvärd transportlösning för privatpersoner och företag som behöver ta sig till en destination tillsammans med kollektiva transportmedel. Boka en resa för din gruppresa och färdas med hjälp av kvalificerade transportföretag och erfarna förare på ett tryggt sätt. 

Med ansvarsfulla och kompetenta transportföretag har du alla förutsättningar för att kunna uppleva en behaglig resa under såväl kortare som längre transportsträckor. Bussbolagen som presenteras på vår digitala plattform är både flexibla och punktliga - allt för att kunna erbjuda dig en service utöver det vanliga. Använd vår smarta söktjänst för att snabbt och enkelt hitta ett transportföretag som uppfyller dina personliga önskningar.

Ett smidigt alternativ för er som vill resa tillsammans

Om du behöver beställa buss kan våra åkerier erbjuda bland annat affärsresor, studie-, samt skolresor. Vi samlar dessutom busstransporter för både privatpersoner, företag och kommuner.

På vår samlingsplats för bussbeställningstrafik kommer du snabbt i kontakt med behöriga förare som gör allt för att du ska känna dig trygg under hela åkturen. 

Vi arbetar tillsammans med de mest framstående transportföretagen i landet och kan därför erbjuda dig bussbeställningstrafik till konkurrenskraftiga priser. 

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...