Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 3 företag inom Bussbeställningstrafik
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

SALTSJÖ-BOO
Skicka förfrågan
Cab app PREMIUM AB

Sockenvägen 40
132 42 SALTSJÖ-BOO


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Cabapp PREMIUM Stockholm AB
Cabapp är ett svenskt ägt bolag med svensk ledning och kontor i Stockholm.
Verksamheten grundar sig på tre avdelningar, en business utvecklad app för taxiförare/åkare och tredjepart, såsom hotell, restauranger, privat personer etc.
Andra avdelningen är bud, som man kan skicka via cabapp bud både som privat person eller företag. Bud hanteras via telefon, radio och mail. Den tredje avdelningen är cabapp event som innebär att man kan abonnera våra bilar till olika event enligt önskemål.Cabapp satsar på service, kvalitet och nöjd kund. Våra bilar är 100% märkes bilar.
Tillåtna bilar i bolaget är Mercedes, Audi, BMW, Volvo, Tesla och Lexus. 90% av bilar i bolaget är Mercedes. Nästa år kommer cabapp att spridas till många andra Sveriges städer och sedan i andra länder.
Våra förare har gedigen erfarenhet om taxi och service. Cabapp har egna markeringar på bilar och är ett etablerad bolag. Vi kör dig eller ditt bud inom hela Europa

Borlänge
Skicka förfrågan
Sverige Taxi Dalarna

Svetsgränd 8
781 72 Borlänge


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Snabba och säkra budtransporter dygnet runt...

Som taxibolag har vi en omfattande kunskap om planering, trafikledning och samordning för att du som kund ska få ett skräddarsytt erbjudande efter dina behov.
Vi finns där för dig när det uppstår ett oväntat transportbehov, dygnet runt. Det kan gälla ett viktigt dokument eller större kollin som snabbt måste fram. Vi har större personbilar, Ford Transit och Renault Master.

Borlänge Taxi Service AB är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001

Askersund
Skicka förfrågan
Tobbes bud

Ullavivägen 1
696 32 Askersund


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Snabba och säkra budtransporter dygnet runt...

Vi finns där för dig när det uppstår ett oväntat transportbehov, dygnet runt. Det kan gälla ett viktigt dokument eller större kollin som snabbt måste fram. Har ni några frågor så ser jag fram emot en kontakt via nedanstående kontaktuppgifter:

Ringa oss?
​​​Hos oss är du alltid välkommen att ringa med frågor, antingen om din leverans eller prisfrågor. Du når oss på 076-8822552 eller 019 -20 90 30

Besöka oss?
Om du vill besöka oss så slå gärna en signal innan, för vi har inte personal på plats på heltid utan vi är för det mesta ute
Men om du kommer på besök så bjuder vi såklart på en kopp kaffe.

Öppettider
Dygnet runt året om

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, taxibolag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. Allt för att kunna erbjuda dig bäst villkor och pris på transporter, bud eller frakt, oavsett omfattning. 

Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt smarta formulär kan du filtrera din sökning - för att snabbt och enkelt hitta det mest prisvärda alternativet för dina specifika behov. Dessutom kan du skicka en förfrågan direkt till transportören utan ytterligare mellanhänder.

Boka en buss för din gruppresa!

Bussbeställningstrafik är en prisvärd transportlösning för privatpersoner och företag som behöver ta sig till en destination tillsammans med kollektiva transportmedel. Boka en resa för din gruppresa och färdas med hjälp av kvalificerade transportföretag och erfarna förare på ett tryggt sätt. 

Med ansvarsfulla och kompetenta transportföretag har du alla förutsättningar för att kunna uppleva en behaglig resa under såväl kortare som längre transportsträckor. Bussbolagen som presenteras på vår digitala plattform är både flexibla och punktliga - allt för att kunna erbjuda dig en service utöver det vanliga. Använd vår smarta söktjänst för att snabbt och enkelt hitta ett transportföretag som uppfyller dina personliga önskningar.

Ett smidigt alternativ för er som vill resa tillsammans

Om du behöver beställa buss kan våra åkerier erbjuda bland annat affärsresor, studie-, samt skolresor. Vi samlar dessutom busstransporter för både privatpersoner, företag och kommuner.

På vår samlingsplats för bussbeställningstrafik kommer du snabbt i kontakt med behöriga förare som gör allt för att du ska känna dig trygg under hela åkturen. 

Vi arbetar tillsammans med de mest framstående transportföretagen i landet och kan därför erbjuda dig bussbeställningstrafik till konkurrenskraftiga priser. 

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...