Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 1 företag inom Begravningstransporter
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

Helsingborg
Skicka förfrågan
Mill Budbil

Annerovägen 19
254 62 Helsingborg


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Välkommen till Mill Budbil. Vi är experter på lokala körningar med personlig ut körning. Välkommen att ringa och gör din beställning eller skicka ett e-post.

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, taxiföretag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. 

Allt för att kunna erbjuda dig bäst villkor och pris på transporter, bud eller frakt, oavsett omfattning. 

Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt enkla formulär kan du filtrera din sökning - för att snabbt och okomplicerat hitta det mest trygga alternativet för dina specifika behov, oavsett omfattning. Dessutom kan du skicka en förfrågan direkt till transportören utan ytterligare mellanhänder.

Begravningstransporter inrikes & internationellt

De företag som vi presenterar här har erfarenhet av omhändertagande av avlidna, samt begravningstransporter utförda med största respekt och ansvar. De flesta av dem erbjuder långväga transporter med bil, båt eller flyg, beroende på vad du har för behov.  Det kan förstås röra sig om antingen transport av kista eller förflyttning av den avlidne inför begravning på en annan ort eller i ett annat land. Begravningstransporter och omhändertagande av avlidna sker alltid i enlighet med de försäkringar och tillstånd som gäller. 

Begravningstransporter med erfarenhet & rätt kompetens

Våra anslutna företag kan erbjuda dig en helhetslösning av varierande tjänster som underlättar för dina begravningstransporter. Du slipper kontakta flera olika företag för att hitta det som passar dina personliga krav, både när det gäller pris, villkor och rätt kompetens. En stor mängd offertförfrågningar, mailkonversationer och telefonsamtal är något som man helst vill undvika i känsliga situationer när man redan har annat att tänka på. 

Hos oss hittar du enkelt rätt transportör med bäst villkor som tillhandahåller passande lösningar för begravningstransporter både inrikes och internationellt. Vi har förenklat för dig som är i behov av begravningstransporter och relaterade tjänster.

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...