Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 3 företag inom Limousineservice
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

Cityservice skåne AB

Sofiedalsvägen 10
238 37 OXIE


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Cityservice AB erbjuder snabba och smidiga transporter. Vi kör lokala bud, hemleverans och Express leveranser. Vi hjälper dig hitta lösningar för ert bud- och distributionsbehov på de snabbaste och billigaste sätten. Vår vision är att vara det mest kundvänliga, enkla och flexibla alternativet på den logistiska marknaden.

Sverige Taxi Norrbotten Sverige Taxi Norrbotten
Sverige Taxi Norrbotten

Nordkalottvägen 4 B
972 54 LULEÅ


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Ingen information tillgänglig.

Askersund
Skicka förfrågan
Tobbes bud

Ullavivägen 1
696 32 Askersund


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Snabba och säkra budtransporter dygnet runt...

Vi finns där för dig när det uppstår ett oväntat transportbehov, dygnet runt. Det kan gälla ett viktigt dokument eller större kollin som snabbt måste fram. Har ni några frågor så ser jag fram emot en kontakt via nedanstående kontaktuppgifter:

Ringa oss?
​​​Hos oss är du alltid välkommen att ringa med frågor, antingen om din leverans eller prisfrågor. Du når oss på 076-8822552 eller 019 -20 90 30

Besöka oss?
Om du vill besöka oss så slå gärna en signal innan, för vi har inte personal på plats på heltid utan vi är för det mesta ute
Men om du kommer på besök så bjuder vi såklart på en kopp kaffe.

Öppettider
Dygnet runt året om

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, taxiföretag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. Allt för att kunna erbjuda dig bäst villkor och pris på transporter, bud eller frakt, oavsett omfattning. 

Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt smarta formulär kan du filtrera din sökning - för att snabbt och enkelt hitta det mest trygga alternativet för dina specifika behov. Dessutom kan du skicka en förfrågan direkt till transportören utan ytterligare mellanhänder.

Boka en limousine inför kundbesök för ett fint mottagande

Limousineservice finns tillgängligt hos Budguiden både för företag, privatpersoner och föreningar. Här i vårat stora nätverk kan du finna de mest flexibla transportföretagen som du kan samarbeta med för att anpassa transporten till dina specifika önskningar, utförda i kvalificerade och fräscha fordon. 

Vårat enorma nätverk gör också att vi alltid kan erbjuda de mest konkurrenskraftiga priserna, för att transporten inte bara ska kännas speciell och lyxig, utan även prisvärd. 

Unna dig en limousinetransport för den där extra lyxiga känslan!

Vill du anlända till nästa festevent på ett lite mer personligt sätt? Vill ni bli hämtade från erat bröllop med lyx-transport? Använd oss på Budguiden för att jämföra de olika anslutna taxiföretagen på t ex pris och utbud, för att få de mest åtråvärda erbjudandena. 

Känn er försäkrade att vi endast har kontakt med seriösa transportbolag som endast anställer kompetenta och utbildade chaufförer som är pålitliga och punktliga, just för att ni ska känna er extra trygga under eran speciella transport på eran egen dag!

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...