Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 2 företag inom Däckverkstad
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

Euromaster AB

Box 1134
432 15 Varberg


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

VILKA ÄR VI

Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar vi ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör.

Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsterbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik. Lägg därtill 80 års erfarenhet inom branschen samt att Euromaster alltid finns nära dig då företaget är representerat på över 100 orter i Sverige.

Taxi 83000

Schaktsgatan 8
267 31 Bjuv


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Taxi 83000 är Ert lokala taxibolag i Helsingborg med omnejd.
Förutom vanlig taxi så utför vi även express och budtransporter.

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, taxiföretag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. 

Allt för att kunna erbjuda dig bäst villkor och pris på transporter, bud eller frakt, oavsett omfattning. 

Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt smarta formulär kan du filtrera din sökning - för att snabbt och enkelt hitta det rätta alternativet för dina specifika krav. Dessutom kan du skicka en förfrågan direkt till transportören utan ytterligare mellanhänder. 

Tillsammans med oss hittar du rätt däckverkstad för dig

Budguiden presenterar för dig åtskilliga olika däckverkstäder som är specialiserade på tjänster och råd, relaterade till däck. Hitta snabbt och enkelt en däckverkstad som kan hjälpa dig med byte, inställning, samt montering av däck och fälgar. Det finns dessutom stora möjligheter att förvara vinter- och sommardäck under årets olika säsonger. På vår plattform kan du enkelt kolla över och kontakta den däckverkstad som uppfyller dina personliga behov.

Med rätt däckverkstad kan du få hjälp att hantera och reparera däck och fälgar till de flesta fordon - vanligast är till personbilar, lastbilar, bussar, traktorer, samt industri- och entreprenadfordon. Vi samarbetar endast med seriösa och pålitliga företag som har många års erfarenhet av att driva däckhotell och sälja däck. Använd vår smarta söktjänst för att hitta en däckleverantör som gör det lilla extra för dina fordon. 

Ägna dig endast åt samarbetspartners som håller vad de lovar!

Få tid över till andra viktiga saker och låt specialister hjälpa dig med däckservice till dina fordon. Att anlita en däckverkstad är det perfekta alternativet för privatpersoner och företag som vill förenkla vardagen. Det förlänger dessutom livslängden avsevärt både för dina däck, men framför allt för fordonen.

Beroende på vilka tjänster du letar efter finns det företag som kan hjälpa dig med både förvaring och skötsel av däck. För att hitta närliggande företag som tillhandahåller alla arbeten inom däckservice gör den okomplicerade och smarta sökningen här på Budguiden!

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...