Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 3 företag inom Tullager
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

Kungsbacka
Skicka förfrågan
Blondie Logistic AB

Kabelgatan 5
434 37 Kungsbacka


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Blondie Logistic AB är ett välrenommerat företag i branschen som bildades 1972 i Kungsbacka och sysslar med både transporter, logistik, lager samt tullhantering. Blondie Logistic AB är certifierat enligt ISO 9001-2008 kvalitet, ISO 14001-2004 miljö samt ISO 39001 trafiksäkerhet enligt Sveriges Åkeriföretags standard.
•Stockholm
•Uppsala, Enköping, Västerås (Mälardalen)
•Skåne
•Östergötland, Linköping, Norrköping m.fl.
•Halland, Varberg, Falkenberg
•Göteborg med omnejd
•Övriga Sverige med samarbetspartners

Transporttekniskt ligger Blondie Logistic långt fram. Alla våra fjärrekipage är utrustade med hydrauliska mellangolv för lastning i två plan. Detta medför att det får plats mer gods vilket i sin tur ger miljövänligare transporter och minskar risken för transportskador.

Vi har även ett stort logistikcentra på 15.000m2 lager. Logistikcentrat har alla tillstånd för lagring av livsmedel, farligtgods (brandfarliga varor mm).

DFDS Logistics AB DFDS Logistics AB
GÖTEBORG
Skicka förfrågan
DFDS Logistics AB

Sydatlanten 10
418 34 GÖTEBORG


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Ett brett utbud av branscher förlitar sig på våra omfattande transporttjänster, containertransporter och traileralternativ samt vår branschspecifika expertis. Från mer än 30 internationella kontor har vi ett brett utbud av specialiserad utrustning för att kunna möta dina specifika krav, från lastning till lossning vid slutdestination.

Haparanda
Skicka förfrågan
Haparanda Fjärrtransporter AB

Box 1
953 21 Haparanda


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Åkeri Med kunden i fokus.
Kundanpassade logistiklösningar efter ert behov.
Vi bedriver lokal distribution i östra Norrbotten, expressbud över hela Europa samt fjärrtrafik i Sverige, Finland och Norge.
Vi har ett brett kontaktnät och kan alltid lösa det vi lovar!

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, taxiföretag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. Allt för att kunna erbjuda dig bäst villkor och pris på transporter, bud eller frakt, oavsett omfattning. 

Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt smarta formulär kan du filtrera din sökning - för att snabbt och enkelt hitta det mest tidseffektiva alternativet för dina specifika krav. Dessutom kan du skicka en förfrågan direkt till transportören utan ytterligare mellanhänder.

Få direktkontakt med kvalificerade tullager nära dig 

Ett tullager är en godkänd plats av Tullverket, där du har möjlighet att lagra dina eller andras oförtullade varor. Om du inte ska använda eller sälja dina varor direkt vid införseln in i landet, kan du mellanlagra godset på ett tullager - detta gör att du slipper ligga ute med tull, avgifter och skatt. Du behöver ingen importlicens heller. 

Budguiden presenterar en mängd olika tullager som förvarar dina gods i säkra och godkända lokaler utfört med kompetent och pålitlig personal. Här på vår plattform kan du enkelt undersöka och kontakta det transportföretag som uppfyller dina personliga behov, utan ytterligare mellanhänder. Använd vår smarta söktjänst för att snabbt och enkelt hitta det mest prisvärda alternativet för tullager.

En förfinad och okomplicerad metod för att förvara ditt gods innan det tullas in i landet

Tullager är ett mycket passande alternativ för importörer som vill ha åtkomst till en kostnadseffektiv och enkel metod för förvaring av oförtullat gods. Budguiden arbetar dagligen med att knyta till sig transportföretag och logistiktjänster som uppfyller dina krav och önskemål.

På vår digitala plattform hittar du enbart seriösa företag som följer alla befintliga lagar och regler som är aktuella för att lagra ditt gods på tullager. Här får du omedelbar tillgång till ett flertal företag som bedriver tullager nära dig och som dessutom är experter på vilken komplett dokumentation som behövs för varor till och från Sverige och alla andra länder. 

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...