Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 1 företag inom Vägtransportledare
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

Östersund
Skicka förfrågan
Reaxcer AB

Box 63
831 21 Östersund


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Om Reaxcer AB
Reaxcer AB erbjuder transport-, maskin- och logistiktjänster samt framställning och försäljning av grus och ballastprodukter. Inom koncernen finns även miljötransporter och fastighetsservice.

Koncernen har sitt huvudkontor i Östersund och lokalkontor på sex orter i Mellansverige.

Koncernen, som tillhör de fem största logistikföretagen i Sverige, ägs av 225 stora som små åkerier. Reaxcer sysselsätter drygt 900 personer och mer än 650 fordon.

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, taxiföretag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. Allt för att kunna erbjuda dig bäst villkor för transport, bud eller frakt, oavsett omfattning.

Hos oss hittar du snabbt rätt företag med bäst villkor som tillhandahåller kostnadseffektiva tjänster för vägtransportledare och liknande tjänster. Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt smarta formulär kan du enkelt filtrera din sökning för att snabbt hitta det mest passande alternativet för dig.

Finn kvalificerade vägtransportledare ifrån hela landet

Vägtransportledare hanterar vägledning för långa, tunga och breda transporter. Detta innebär att en tjänsteman ger anvisningar för trafik på väg, i samband med olika typer av vägtransporter som ska utföras med eskort.

Budguiden jämför bland åtskilliga kvalificerade företag och tar fram det bästa alternativet för dina behov, oavsett omfattningen på ditt uppdrag. Det är viktigt att vägtransportledare besitter rätt kunskap för att kunna frakta gods med största möjliga säkerhet. De företag vi presenterar tillhandahåller därför transportmedel som varningsbilar, lotsar och följebilar för att kunna utföra alla typer av arbeten på ett korrekt sätt.

Kompetenta och erfarna vägtransportledare för alla önskemål!

Om du är i behov av en vägtransportledare så presenterar vi en mängd olika företag som genomför tjänster för dina önskemål. Det är Rikspolisstyrelsen som anlitar vägtransportledare och denna tjänst är obligatorisk vid transporter som är bredare än 4,5 meter, samt längre än 35 meter.

En vägtransportledare känns som regel igen på deras färgstarka kläder och övriga trafikanter har skyldighet att följa deras anvisningar på vägen.

Använd vår digitala jämförelsetjänst och underlätta ditt sökande efter vägtransportledare runt om i landet.

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...