Du måste välja kategori

Du måste välja län
Du måste välja kommun

Vi har för närvarande 1 företag inom Skogstransporter
Ta mig till resultatet

Du förbinder dig inte till något och det är gratis att skicka en förfrågan.

Östersund
Skicka förfrågan
Reaxcer AB

Box 63
831 21 Östersund


Samtliga kontaktuppgifter till transportören erhålls efter förfrågan är skickad. Förfrågan är ej bindande.


Företagsinformation

Om Reaxcer AB
Reaxcer AB erbjuder transport-, maskin- och logistiktjänster samt framställning och försäljning av grus och ballastprodukter. Inom koncernen finns även miljötransporter och fastighetsservice.

Koncernen har sitt huvudkontor i Östersund och lokalkontor på sex orter i Mellansverige.

Koncernen, som tillhör de fem största logistikföretagen i Sverige, ägs av 225 stora som små åkerier. Reaxcer sysselsätter drygt 900 personer och mer än 650 fordon.

Vill du synas här?
Kontakta oss idag!
010 - 207 93 00

Sveriges ledande marknadsplats för Frakt & Transport

Budguiden är Sveriges ledande digitala jämförelsetjänst för transporter, bud och frakt. Vi har samlat över tusentals budfirmor, taxiföretag, åkerier och transportföretag som är verksamma över hela landet på en och samma plats. Allt för att kunna erbjuda dig de bästa villkoren för transport, bud eller frakt, oavsett omfattning. 

Genom att använda dig av sökfunktionen i vårt smarta formulär kan du filtrera din sökning - för att snabbt och enkelt hitta det rätta transportalternativet, baserat på dina specifika behov. Dessutom kan du skicka en förfrågan direkt till åkaren, utan ytterligare mellanhänder!

Lönsamma transporter för skogsbruk och virkeshandel

För den som behöver frakta skogsbruk och virkeshandel under både kortare eller längre transportstråk är skogstransporter ett passande alternativ. Med transporter av detta slag distribueras avverkning och skog till rätt plats under bestämda tidsramar. På Budguiden finner du utmärkta åkerier för skogstransporter och du får dessutom en snabb överblick av vilka transporter som överensstämmer med dina behov.

Virkestransporter behandlar tunga råmaterial och det blir därför viktigt att chauffören har rätt kompetens för att hantera distributionen med maximal säkerhet. Tillsammans med vårt nätverk för företag inom skogstransporter har du möjlighet att hitta en lämplig logistikfirma som passar dina destinationer.

Produktiva och professionella skogsbrukstransporter

Budguiden ger dig tillgång till ett tidsbesparande verktyg för att snabbt presentera de mest lämpade skogstransporterna för ditt ändamål. Förutom att frakta skogsbruk och timmer har du i vissa fall även möjlighet att hitta företag med tjänster relaterade till gallring och markberedning. Vi samlar kompetenta logistiklösningar för att du enkelt ska hitta en distribution som stämmer överens med dina önskemål.

Använd vår digitala jämförelsetjänst och underlätta ditt sökande efter skogstransporter runt om i landet!

Vänligen vänta, vi letar efter bra priser åt dig...